Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ.

Συνεχίζεται η υλοποίηση του σχεδιασμού του Συλλόγου Διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γουμένισσας-Θάνος Ζελέγκος για την παροχή εκπαιδευτικών μέσων υψηλής ποιότητας στον τομέα της αναβάθμισης και προσθήκης τεχνολογικών καινοτομιών.

Μετά την ανανέωση της αίθουσας υπολογιστών με νέους σύγχρονους, μέσω της ευγενικής προσφοράς των ομογενών Γουμενισσιωτών της Μελβούρνης, ακολούθησε η προσθήκη τριών διαδραστικών πινάκων.

Ο Διευθυντής, το Διδακτικό Προσωπικό και οι μαθήτριες και μαθητές του σχολείου μας ευχαριστούν θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για την αγορά και δωρεά δύο διαδραστικών πινάκων. 

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας και τις οικογένειές τους, καθώς και όλους όσοι συμμετείχαν και συμμετέχουν συνεχώς στα χριστουγεννιάτικα BAZAAR του σχολείου μας, διότι ο ένας εκ των τριών πινάκων αγοράστηκε με αυτά τα χρήματα.

Συγχαρητήρια σε όλους !!!!!

Απομένει η αγορά τριών ακόμη διαδραστικών πινάκων για τις υπόλοιπες αίθουσες, ώστε να ολοκληρωθεί ο τεχνολογικός εξοπλισμός του σχολείου.

Ακόμη ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια του κυρίου Ηλία Καρακόλη για τη δωρεά της σημαίας μας, που κοσμεί τον ιστό στο προαύλιο του σχολείου μας.