Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ ΣΤ΄ ΤΑΞΗΣ

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤ ΤΑΞΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ  ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ  ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

·         Το σχολείο με τα όλα του ! Το σχολείο που τα έχει όλα!(Γιώργος Πέτκος)
·         Είμαστε μπροστά σ αυτό το σχολείο! Μια παιχνιδιάρα ιστοσελίδα με τραγούδια, χορούς, ποιήματα, σκετς, γέλια και ό,τι θες!(Νάνσυ Σαμαρά)
·         Μπαίνοντας εκεί θα βλέπουν τα βιντεάκια από τις απόκριες, από γιορτές  από PARTY και γενικά από εκδρομές που πηγαίναμε!
·         Αν θέλετε να μπείτε στο site μας πατήστε www 1ο και καλύτερο .gr (Βαλεντίνα Παπακαρμέζη)
·         www.xaroymeno sxoleio .com Εκεί θα βλέπετε όλες οι παραστάσεις ,τις εκδηλώσεις και τις φωτογραφίες μας .Έχουμε τόσα πολύ ωραία πράγματα να σας δείξουμε και αν τα κάνουμε μούσκεμα , δεν ξέρετε πόσο έχετε να γελάσετε!(Κέισι Λίπε)
·         Πρώτοι σε όλα!   Μη γελάσετε αν μας δείτε να μπερδεύουμε τα λόγια μας ή να τρώμε καμιά τούμπα σε κάποια εκδρομή. Μπείτε και δε θα χάσετε! (Μαρία Σένου)
·         1ο σε όλα! My school blog! Τα βλέπεις τα ξαναβλέπεις και η διασκέδαση δε σταματά! Παππού , γιαγιά, θεία , γονείς, πάτα ένα κουμπί και έφυγες να με δεις! (Άννα Πετσανούκη)
·         Πρώτο και καλύτερο! Το site αυτό ωφελεί κι εμάς τους ίδιους διότι  οι συγγενείς μας και οι φίλοι μας μπορούν να μας δούνε και να μας θαυμάσουν στις δεκάδες εκδηλώσεις μας!(Δήμητρα Τσιαγιανίδου)
·         Ο μαθητής του πρώτου! Σε λίγες μέρες θα δημιουργηθεί το ιστολόγιο του σχολείου μας και θα είναι καταπληκτικό! (Ελευθερία Τάσιου)
·         Μέσα σ ‘ όλα ! Μέσα σε λίγο καιρό θα ανοίξει ένα site που θα είναι προσιτό σε όλους! (Πέτρος Μάρκος)
·         Απίθανο το site του σχολείου και καταπληκτικό!(Κώστας Σταμενίτης)
·         1ο για πάντα! Σε λίγο καιρό θα ανοίξει το site του σχολείου μας και θα δείτε εκεί τα παιδιά να τραγουδούν και να παίζουν σαν να είναι επαγγελματίες ηθοποιοί. Μπείτε γιατί μπορείτε!(Σάββας Σαμαράς)
·         Super super school. Στο ιστολόγιό μας μπορείς να βρεις κάποια παιδιά που έχουν πλάκα μεγάλη!(Αναστασία Τσιπίση)
·         Στην ιστοσελίδα αυτή θα υπάρχουν οι εκδρομές που πήγαμε, οι κωλοτούμπες και το χιόνι που φάγαμε, τα τραγούδια που λέγαμε και φεύγαμε απ’ τον τόνο, οι γιορτές που κάναμε και μπερδεύαμε τα  λόγια μας(Έλλη Τσιόντση)
·         1ο απ’ όλες τις πλευρές. Θα μπορούν να βλέπουν  φωτογραφίες μας , η οικογένεια και οι συγγενείς μας. Θα μπορούν να κάνουν και κάποια σχόλια.Κι όλα αυτά μόνο με ένα κλικ .(Κατερίνα Σαρασλανίδου)
·         Με πολλές φωτογραφίες και πολλά βίντεο των παιδιών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γουμένισσας. (Αιμίλιος Μούκος)

Δεν υπάρχουν σχόλια: